Bob

SIRI KURSUS MASAK UNTUK BUSINES

In agriculture on Februari 22, 2007 at 3:03 pm

kepada sesiapa berminat nak sertai kursus frozen food buat kuih ke..sila baca posting nie…

SIRI KURSUS MASAK UNTUK BUSINES

Modul : Frozen Food – Part 2
   
Pau , Samosa, Putri Ayu, Kasturi & Rosele
Tarikh : 24 Feb. 2007  (Sabtu)
Masa : 9.30 pagi hingga 12.30 tengahari
Tempat :
No.9, Jalan SP 3C, Taman Sri Puchong 47100 Puchong, Selangor      peta
(Berhampiran TESCO Puchong)
Yuran :
Harga Ahli : RM40     (Jimat 20%)
Bukan Ahli : RM50   
Pengajar
Tel
:
:
Puan Rosanita (Ani) 
016-9191755 
 

untuk maklumat lanjut sila klik link tersebut http://www.kedai2020.com/d_kursus_kelas_frozen1.htm

*maaf le dalam sehari dua nie mybob tak sihat..tak dapat nak update blog nie..

 

 
 

 

 

 

     

 
  1. Terima kasih Bob,

    Sebab tolong promote kursus yang kami jalankan.
    Kalau Bob sudi pohon letakan link http://www.kedai2020.com di dalam blog ini.

    TK

  2. Para Usahawan yang dihormati,

    Anda dipelawa berkunjung blog bicara-busines. Berkongsi maklumat perniagaan dan berbicara tentang keusahawanan http://bicara-busines.blogspot.com/

    Sekian terima kasih

  3. Dimanakah dan bila saya boleh mengambil kursus kaya ball dan waffle.

  4. saya nak cari kursus buat fishball

  5. ada buat kursus lagi ke bagi tahun 2009

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: