Bob

Hari-hari yang memenatkan…..

In agriculture on Mac 27, 2007 at 4:55 pm

untuk buat masa nie bob sibuk sikit untuk update blog nie. Semenjak dua menjak ini urusan e-bizz atau urusan kambing agak memberansangkan. Dah jadi usahawan tani(walau pun masih part time…tetapi ianya menuntut masa kita.

Last week pergi tengok tanah di puchong untuk bangunkan kandang satelit di situ..tanah cantik..maybe minggu depan nak pergi tebas-menebas hehehhee…

apa-apa pun bob dah upload kan koleksi VIDEO bob kat kolum Vopod di panel sebelah kanan blog nie…..enjoy……….!

  1. hehe… rilex2 kasik kena spa dulu.. mesti ok… takpon mandi kolam air panas… kendurkan urat2 yg tegang … 😉

  2. ooo pandai yer kau…pekena spa….kau nak belanja ker?…heheheheh….layanzzzzzzzzz…

  3. hehehehe…sabo bob….nak achieve sesuatu tu bkn senang….jgn ko g terjun kolam kat tapak tu sudaa,….

  4. kwang2…kau pun ada yerk…buat apa lak aku nak terjun….aku nak memancing ikan talapia tu…..biar padan muka wannn…hahahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: