Bob

Gambar di LCCT KLIA more update..

In agriculture on Julai 31, 2007 at 12:03 pm

malaih dah nak menaip just aku kongsi la gambar2 semasa ketibaan kambing boer tersebut…just enjoy see the pic!

pics-0292.jpg

pics-0362.jpg

pics-0272.jpg

pics-0472.jpg

pics-0252.jpg

pics-053.jpg

  1. comeii kambing, cantik, ayu dan hensem…seme ada…mcm penternaknyer juga..hehhe..rugi wey dok gi..

  2. kau cakap nie kambing ke atau orang ker??hehehe…

  3. Memang BEST!!!. Tahniah Bro Mybob. Banyak Kambing Macho yang dah sampai.πŸ™‚ Siap naik flight gituπŸ™‚. Majulah penternak majulah NEGARA.πŸ™‚

  4. uihh..spesis ape yg ternganga pakai topi merah tu… muahahaha

  5. insyallah wan…tu lah harapannya…sudah sampai kita penternak muda ini melakukan revolusi industri ternakan kambing!!!!!!!

  6. kambing ler bob oii….harap2 mcm tu ler …kena ada transform dr kita selaku penternak muda..aku pon x pernah naik flight tu..hebat kambing skrg ni….

  7. Sakan hang bob,baguih sungguh.Happy dan tersenyum bangga bila kawan aku dah berjaya.Apa la aku ni dok senyum ja bila tengok pic ni.Tak tau nak kata apa lagi.HANG MEMANG DAN SEMEMANGNYA HEBAT.

  8. tengok gambar pun dah rasa seronok….nak tanya satu je…

    minat nak ternak kambing tu ada…tapi kat mana nak start???

  9. harap dapat hubungi saya di 0122028724

  10. bagus la bro gua caya la lu….. cam ne la gua nak jadi cam lu org leh ke ha……

  11. hehehe bersusah2 dahulu…sikit2 jadi bukit…jangan pandang belakang….sentiasa pandang ke depan….insyallah kita boleh..

  12. This web site is a fantastic read through, thanks for the details.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: