Bob

Kumpulan Penternak Kambing Boer di bawah rangkaian jutawantani mendapat perhatian media..

In agriculture on Oktober 8, 2007 at 9:59 am

Alhamdulilah pada 7 Oktober 2007 merupakan titik tolak kumpulan ini keluar dari zon “low profile” selama ini. Dengan kehadiran wartawan akhbar kosmo pada minggu lepas yang membuat liputan tentang kandang kami di ijok. Anda boleh dapatkan naskah kosmo hari ahad lepas 7 oktober di bahagian tengah untuk membaca artikel tersebut.

kosmo1.jpg

kosmo2.jpg

*untuk pengetahuan Agrotrus sdn bhd adalah syarikat yang menjadi “anchor” pada semua rangkaian perniagaan kumpulan ini dan en.ahmad tarmizi adalah “leader” dalam kumpulan ini ianya di koordinasikan oleh saya sendiri, saudara syazwan dan ahmad tarmizi sendiri. Rakan-rakan jaringan perniagaan yang lain juga ada banyak membantu yang tak dapat saya nak senaraikan disini..seperti mana yang dinyatakan terdapat 23 kumpulan penternak yang wujud di bawah rangkaian ini.

* adalakah patut..gambar aku kecik jer..gambar belakang plak tu…(rujuk gambar kecik tu..yang ada kambing nak turun tu..) huhuhuhu…

Advertisements
 1. ucapan tahniah kepada agrotrus dan kumpulan penternak yg berada di bawah nyer ( termasuk jutawantani la..hehehe)…semoga terus maju dan berjaya kelak nyer….glamer la wan..

 2. Tahniah untuk anda semua. Semoga usaha murni ini akan menjana ekonomi Melayu Malaysia.

  Tetapi apa sekalipun bersyukur dan beterimakasihlah kepada Tuhan Yang Maha Esa, kerana tanpanya siapalah kita.

  Allahuakbar..Allahuakbar..Allahuakbar.

 3. Kami kelompok peternak sapi di Indonesia selalu mengikuti perkembangan pternakan anda. Tahun depan kami berencana untuk meluaskan peternakan kami dengan domba/kambing Boer. Ucapan selamat kami sampaikan, semoga dapat terus berkembang dan jaya selalu.
  Terimakasih dan salam hormat.
  TONY

 4. Hello buddy, your blog’s style is straightforward and also neat and I love it. Your site content are extremely good. You need to keep them moving.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: