Bob

Jawatan Kosong – Pengurus Projek Cendawan di Terengganu

In agriculture, kursus, pertanian on April 21, 2008 at 1:39 pm

Saya mewakili bakal penyewa pakej bangsal cendawan dan kedai kepunyaan ayah saya di Terengganu ingin mencari seorang yang mempunyai minat yang tinggi untuk menjalankan projek cendawan di Terengganu.

Ciri-ciri yang diperlukan adalah:
1. Menpunyai minat yang mendalam dalam bidang perniagaan.
2. Boleh bekerja lebih masa.

3. Tidak malu bertanya.

4. Boleh bekerja berat.

5. Mempunyai ijazah, diploma atau sijil dalam apa-apa bidang. Bidang pertanian adalah diutamakan. Sekiranya tidak mempunyai kelayakan akademik yang tinggi, cukuplah boleh membaca, menulis dan mempunyai kemahiran komputer yang asas.
6. Mempunyai kemahiran komunikasi yang baik.
7. Sanggup menerima gaji yang minimun dan bonus akan diberikan berdasarkan prestasi kerja.
8. Mempunyai lesen memandu B2 dan D.

Bagi yang berminat boleh la hubungi saya di talian 0126221149 atau Cik Anga di talian 0196416251 untuk sesi temuduga.

Terima kasih.

cerita lanjut di http://siswazah-tani.blogspot.com/2008/04/ingin-memulakan-projek-di-terengganu.html

dan http://siswazah-tani.blogspot.com/2008/04/jawatan-kosong-pengurus-projek-cendawan.html

* dari http://www.siswazah-tani.blogspot.com

DIHARAPKAN SESIAPA YAMNG BERMINAT SILA HUBUNGI RAKAN SAYA CIK FATISHA DI NO YANG DISEBUT DI ATAS.

  1. tq bob tolong iklankan… hehehe

  2. Salam kenal dari Minangkabau

  3. ========
    ========

    KALAU NAK BUAT BLOG, JANGAN LUPA MASUK SINI: http://www.leoxa.com/
    (Themenya Terlampau Cantik & Boleh Pula Letak Adsense)

    ========
    ========
    ramai yang telah berpindah daripada blog-blog lain ke blog Leoxa.com kerana theme yang sangat cantik

  4. ermm quite nice themes….

  5. […] kamb?? … BIODATA &middot Blog usahawan penternak mendapat perhatian dunia blogger Malaysia. …https://jutawantani.wordpress.com/2008/04/21/jawatan-kosong-pengurus-projek-cendawan-di-terengganu/SHEIKH MUSZAPHAR HANYALAH spaceflight participant bukan angkasawan – Topix6. TAHNIAH MALAYSIA […]

  6. ================
    ================
    NOW AVAILABLE CHRISTIANITY MADE IN MALAYSIA!!!
    ================
    ================
    EVERY CHRISTIAN NOW MUST LEARN ARABIC. THE FIRST LESSON IS SAY “ALLAH” AND NOT “GOD”.
    This is because English language not suitable anymore because the original Bible is in Arabic.

    Get the full story here: http://eznlight.blogspot.com

  7. salam, cik Fatisya. kat terengganu specifically kat mana? jauh x dari kemaman?

  8. salam, cik fatisya. jawatan yg ditawarkan ini base nya di mana di terengganu dan how soon do u need to fill up this post?

  9. saya sgt berminat tanam cendawan ni..
    cmner caranyer nak mule bisnes nie?

  10. saya sgt berminat tanam cendawan ni..
    cmner caranyer nak mule bisnes nie?

    hubungi saya surizaliza@yahoo.com

  11. saya berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang di minta..
    saya berminat dalam pertanian dan penternakan…..saya lulusan degree HR dari UNITEN

  12. jawatan pengurus projek tu untuk kaum lelaki sahaja ker?

  13. keje dalm aquaculture x da ker

  14. terengganu dimana?

  15. boleh beritahu kos nak buat projek cendawan tak?

  16. tganu, kt aner. kt ke?

  17. bukak lg je jwtn ni?
    gaji paling minimum tu bp?
    sy lulusan agrobio dr USM.
    rase cm berminat gak.

  18. saya nak jalankan projek cendawan kecil kecilan
    sekarang kerja ala kadar jer
    ada sapa bole tolong saya,,,
    saya duk gawat sekarang nie …
    nak belanja anak bini lagi
    duit pun kurang tu pasal nak tanam cendawan lak
    mana tau bole senang siket…
    bole email saya kat paduka70@yahoo.com
    saya kat kuala trg jer …
    sekian

  19. bg kawan2 yang berminat dengan projek cendawan , silalah layari blog saya:
    http://cendawankelantan-salor.blogspot.com

    salam perkenalan wat sume

    “bukan senang nak senang, dan bukan susah nak susah”
    renung2 kanlah

  20. Terima kasih kerana inform jawatan kosong ni. nanti saya sebarkan pada rakan2

  21. terima kasih memberi info ini..

  22. Ayo siapa nak apply jawatan kosong ini.. segera apply sekarang…

  23. Normally I don’t learn post on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do it! Your writing style has been surprised me. Thanks, very nice article.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: