Bob

2.LOKASI

screenhunter_112.jpg

Peta Pekan Ijok

map.jpg

 

  1. Melalui Lebuhraya utara-selatan boleh melalui Pekan Sungai Buloh
  2. Jikalau dari Shah Alam lebih dekat melalui Lebuhraya Guthrie dan keluar di simpang Paya Jaras/Kuala Selangor.
  3. Melalui Lebuhraya utara-selatan juga boleh keluar di exit Rawang Selatan dan melalui Lebuhraya Guthrie dan keluar di simpang Paya Jaras/Kuala Selangor.

 

  1. Assalamualaikum,

    CUma sekadar bertanya sekiranya ingin melawat tempat ternakan, adakah perlu temu janji atau just walk in?

  2. kami nak buat lawatan pada 4-10-2007.

  3. Hi Bob,

    Saya berminat nak ceburi bidang ternakan kambing nie….

    Cam ner boleh contact bob…

    harap dapat bimbingan dan nasihat dari bob…

    Azmi – 016-6883694

  4. Assalamualaikum Bob.

    Saya terdengar dari seorang rakan mengenai ternakan cacing untuk kosmetik. Boleh saya tahu bagaimana caranya & berapakah modal yg diperlukan untuk memulakan ternakan ini secara sampingan / kecil-kecilan.

  5. hai saya ingin nak ternakan ayam ,tapi nak tau lanjud boleh tak terang lagi

  6. Assalamualaikum?
    boleh saya tanya macam mana saya nak minta borang kerja(perkerja rendah awan)ini.

  7. Assalamualaikum.
    Kepada sesiapa yang memerlukan Garam Jilatan untuk kambing, saya ada membekalkan Garam tersebut.
    Garam semulajadi berasal dari Himalaya (Himalaya Rock Salt) . Ia merupakan garam kesihatan yang sesuai untuk dicampur dalam masakan. Terutama untuk pengidap sakit darah tinggi.

    http://lampugarambukit.blogspot.com/

    1 Kg berharga RM 3.90

    roosejimi@yahoo.com

  8. saya duduk kat kch, swk, berminat sungguh nak buat mulakan ternakan kambing boer ni! Masalah nya, kat mane nak dpt maklumat nak mulakan projek ni termasuk nak dpt kan penjantan dan induk kat kch ni? Mohon khidmat nasihat dr rakan2 semua! tq

  9. Jualan Pengabisan Stok Jamna Betina & Jamna Cross Betina = RM500-RM650/30kg-50kg. Harga Boleh Dirunding.. Hubungi En Razis 012-7991252

  10. PROMOSI Garam Bukit ‘Jilatan Ternakan’ (3-4kg pcs) RM15 Harga boleh runding mingikut Volume.. hubungi 0172994363

  11. Jika anda ingin membuat pelaburan dalam unit amanah saham public mutual pulangan 15%-20% setahun hubungi saya, terima kasih.

    zulkifli adnan
    0137002052.
    perunding pelaburan
    Public Mutual Bhd

  12. borang msk kt kolej ni nak dptkn kt mana ?

  13. Salam Bob dan semua,

    Kami ade mengeluarkan vaccine bagi penyakit Radang Paru-paru (Pasteurellosis) untuk kambing dan biri2.. adalah hasil kerjasama kami dengan pihak university tempatan…Vaccine KustemVax adalah berlainan dengan vaccine2 lain kerana ia mengunakan teknik semburan terus ke nasal (hidung) kambing…menjadikan satu bentuk pertahanan immune dari luar system immunity kambing…untuk maklumat lanjut..harap kepada penternak2 kambing dan biri bole menghubungi saya di 012 242 1928.

    Wassalam
    Terima Kasih

    Fairuz Abd Razak
    Profound Vaccine Sdn Bhd
    31-1, Jalan Wangsa Delima 12,
    Wangsa Maju, Kuala Lumpur.
    Tel: 603 4143 0100
    Fax:603 4143 4300

  14. Kami ada menyediakan pakej ternakan lintah canvas. Harga dibawah rm1000 utk permulaan perniagan secara kecil2lan. Perjanjian jual beli disediakan kepada penternak baru dgn harga yg tinggi. Khidmat nasihat berterusan. Berminat sila hubungi kami di SILVER AGRO FARM ditalian 0192304044/0122767013

  15. SALAM….BOLEH KITA JALANKAN USAHASAMA?JIKALAU BOLEH,TOLONG CALL SAYA DI 0173160451 ATAU OFF DI 062331943…Ibrahim..thanks

  16. askum bob,
    saya dari sarawak. minat nak buat perusahaan kambing di sibu. tapak ada banyak..cuma sekarang nak mulakan tu takda idea. mana nak dapatkan kursus penternakan dan nak dapatkan baka-baka kambing.. tolong bagi pendapat terima kasih
    ws

  17. Asalamu’alaikum Bob

    Saya dari surabaya indonesia, saya peternak kambing Etawa mungkin klo di malaysia dikenal kambing Jamnapari, mungkin kita bisa bekerja sama dibidang ternak kambing, karena saya dengar banyak perternak asal malaysia yg mengimpor kambing jenis Etawa ini dari Indonesia karena kualitas kambing yg kami ternak sangatlah bagus, mungkin kita bisa kerjasama
    ghofur Hp.085258711115
    thanks,
    http//lumbungetawa.blogspot.com/

  18. salam bro.. takde keje kosong ke? lulusan SKM Ruminan tahap3

  19. What i don’t realize is in truth how you’re not
    really a lot more well-liked than you might be now.

    You are so intelligent. You understand thus significantly on the subject of this matter, produced me in
    my opinion imagine it from a lot of various angles.
    Its like men and women aren’t involved unless it is something to do with Girl gaga! Your own stuffs nice. At all times deal with it up!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: